دکتر سلمان فلاح
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / کفش طبی / کفش طبی چه مزایای درمانی دارد؟

کفش طبی چه مزایای درمانی دارد؟

پاهای ما وظیفه تحمل تمام وزن بدن را در حین راه رفتن و انجام متنوع‌ترین فعالیت‌های روز بر عهده دارند. لذا انتخاب کفش مناسب از موضوعات مهم حفظ سلامت پا است.

آنچه در این مطلب میخوانید

کفش‌های ارتوپدی کفش‌هایی هستند که به طور خاص برای حمایت یا سازگاری مکانیک و ساختار پا، مچ پا و ساق پا طراحی شده‌اند و دارای تعدادی ویژگی و عملکرد مفید پزشکی هستند که آن‌ها را از کفش‌های روزمره جدا می‌کند. هرچه مکانیسم پا غیرطبیعی‌تر باشد به کفش ارتوپدی نیاز بیشتری خواهد بود.

دکتر سلمان فلاح پزشک طب فیزیکی و توانبخشی در اصفهان در سه زمینه تشخیص و درمان درد، توانبخشی بیمارانی که دارای اختلال عملکردی شده اند و بررسي هاي الكترودياگنوستيک فعالیت دارند و می‌توانند به مراجعین محترم خدمت رسانی نمایند. لطفا جهت ارتباط با کلینیک طب فیزیکی دکتر فلاح ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می‌توانید از طریق واتساپ شماره 09303970020 ،با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.

اصلاح کفش برای درمان بسیاری از بیماری‌ها و آسیب‌های پزشکی مفید است. این آسیب‌ها می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

کفش طبی

آناتومی و بیومکانیک پا و مچ پا

دو استخوان در ساق پا و 26 استخوان در پا وجود دارد که مفاصل زیادی را ایجاد می‌کند. ماهیچه‌ها، تاندون‌ها، رباط‌ها و اعصاب زیادی در پا و مچ پا وجود دارد.

  1. مفصل تالوکرورال
  2. مفصل ساب تالار
  1. پای عقب
  2. پای میانی
  3. پای جلو
  1. قوس طولی داخلی
  2. قوس طولی جانبی
  3. قوس متاتارس عرضی

اهداف درمانی استفاده از کفش طبی

اینستاگرام دکتر سلمان فلاح

مزایای کفش‌های ارتوپدی

بسیاری از مشکلات پا ناشی از رد پا، اضافه بار و فشار بیش از حد است. به همین دلیل، کفش باید از بالشتک کافی و پشتیبانی خوبی برخوردار باشد.کفش‌های ارتوپدی دارای این ویژگی هستند و با تنظیم مجدد پا و حفظ قوس، از درد و سایر عوارض جلوگیری می‌کنند.

هنگامی که مشکلات ارتوپدی درمان نمی‌شوند و بیمار بر پوشیدن کفش نامناسب اصرار می‌ورزد، ممکن است بیماری به شدت تکامل یافته و تنها راه حل مداخله، جراحی باشد.جراحی مستلزم هزینه‌های بسیار بیشتری نسبت به قیمت کفش‌های ارتوپدی است. بنابراین سرمایه‌گذاری روی کفش‌های خاص ارزشش را دارد.

یک فرد به طور متوسط ​​5 تا 10 هزار قدم در روز پیاده روی می‌کند. این میزان پیاده روی در هنگام پوشیدن کفش‌های تنگ و سازش ناپذیر به پاها آسیب می‌رساند که حداقل آن‌ها درد شدید است.کفش‌های ارتوپدی به نوبه خود نرم بوده و پا را در هر مرحله به خوبی پشتیبانی می‌کند. همچنین از دردهای ناحیه‌ای و رفلکس‌های نامطلوب در پاها و ستون فقرات جلوگیری می کند.

حفظ گردش خون در پاها، به ویژه برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند، بسیار حائز اهمیت است، زیرا از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری می کند. بسیاری از بیماران دیابتی دچار نوروپاتی می‌شوند که جریان خون و حساسیت پا را کاهش می‌دهد. این امر باعث شده که صدمات بدون توجه باقی بماند و منجر به یک سری عوارض شود. به همین دلیل، رها کردن کفش‌های ناراحت و سرمایه گذاری روی کفش‌های ارتوپدی بسیار مهم است.

ویژگی‌های کفش ارتوپدی

کلیه کفش‌های طبی برخی از ویژگی‌ها و عملکردهای زیر را دارند:

در کلینیک طب فیزیکی و توانبخشی دکتر سلمان فلاح در اصفهان، می‌توانید با روشهای درمان بدون جراحی، به رفع و بهبود اغلب دردها مانند دردهای ناشی از آرتروز و دیسک کمر و گردن بپردازید و کیفیت زندگیتان را ارتقا داده توانایی های خود را در انجام کارها و فعالیت های روزمره، که به هر دلیل دچار اشکال شده اند؛ افزایش دهید. لطفا جهت ارتباط با این مرکز ازطریق تماس با شماره تلفن 91011414 - 031 اقدام فرمایید. همچنین می‌توانید از طریق واتساپ شماره 09303970020 ،با ذکر دقیق شرح حال و ارسال مدارک پزشکی خود، مشاوره بگیرد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان حکیم نظامی ، خیابان شریعتی غربی ، نبش کوچه 16 ، جنب مسجد امام حسن عسکری ، طبقه اول
تلفن : 91011414 - 031


درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :رضا کیانی [ 1402-05-19 ]
سلام وقت بخیر . برای درمان خار پاشنه کفش طبی تاثیر گذار است؟

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
آسیب دیدگی،التهاب و پارگی تاندون شانه و درمان های بدون جراحی آنآسیب دیدگی،التهاب و پارگی تاندون شانه و درمان های بدون جراحی آن

التهاب و صدمه دیدن تاندون چرخاننده شانه ( روتاتور کاف ) یکی از رایج‌ ترین علل درد شانه است . کشیدگی ، پارگی و التهاب تاندون شانه، سه عارضه‌ متداول این عضو به شمار می‌ روند . ... ادامه مطلب

سلول درمانی در مبتلایان آرتروز چیست و چگونه انجام می شود؟سلول درمانی در مبتلایان آرتروز چیست و چگونه انجام می شود؟

سلول درمانی شاخه‌ای ازعلم پزشکی ترمیمی است که در آن از تزریق سلول‌ های فرآوری شده در خارج از بدن برای ترمیم بافت و یا اعضای بدن بیمار استفاده می‌ شود .در این مقاله به بررسی سلول درمانی در مبتلایان به آرتروز می پردازیم . ... ادامه مطلب

ورزش برای درمان قوز کمرورزش برای درمان قوز کمر

قوز کمر و پشت عبارت است از انحنای غیر طبیعی قسمت بالایی ستون فقرات که باعث می ‌شود کمر قوس‌ دار تر از حد معمول به نظر بیاید و همچنین دچار درد و سفتی شود. هرکسی ممکن است به قوز کمر یا گوژپشتی دچار شود این عارضه اغلب ناشی از وضعیت بد قرارگیری بدن یا وجود مشکلی در ساختمان ستون فقرات است. ... ادامه مطلب

کاربرد لیزر کم توان یا لیزر سرد در فیزیوتراپیکاربرد لیزر کم توان یا لیزر سرد در فیزیوتراپی

لیزر تراپی روش درمانی است که در درمان درد موثر است . کاربرد لیزر کم توان در فیزیوتراپی شامل تسکین درد، تسریع در ترمیم بافت و کاهش التهاب است ... ادامه مطلب